Kiralık

Kiralık
Kiralık ev daire

14 Temmuz 2015 Salı

Kartal emlak fiyatları

Kartal emlak fiyatları ne durumda? İstanbul’un diğer yerlerindeki gibi uçtu gitti mi? Kartal’da ucuza satılık daire bulunabilir mi?

Kartallılar için iyi, bu bölgeye taşınmak isteyenler için kötü haberimiz var. Kartal’da emlak fiyatları diğer bölgelerdeki gibi fırlamış durumda.

Özellikle İstanbul’da denize kıyısı olan nadide yerlerden biri olması, yakın geçmişte metronun açılmıi olması Kartal’I daha da popüler yaptı. Kentsel dönüşümden geçen bu bölgede farkı satılık binalarda da görmek mümkün. Eskiden az katlı olan binalar artık kendilerini yüksek binalara, rezidanslara terk ediyor.

Bu konuda fikir almak için Naz Concept Gayrimenkul’un uzmanları ile konuştuk. Ne de olsa bu bölgede en iddialı emlak firmlarından biri. Hem de müşteri memnuniyetleri de oldukça yüksek, hem alan, hem de satan için. Bu uzmanlar bu bölgenin daha da gelişeceğini ve emlak fiyatlarının artacağını söylüyor. 2016’da buraya marina açılacak olması herkesi daha da heyecanlandırmış durumda.

Kartal’da onlarca proje bulmak mümkün. Kentsel dönüşümden geçen projeler arasından doğru inşaatçı firmayı bulmak ve doğru fiyatta almak ve satmak çok önemli. BU konuda da Kentsel Dönüşüm konusunda uzman Naz Concept Gayrimenkul ile konuşmanızı tavsiye ederiz. .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder